Meet Kidslabel

Welkom bij KidsLabel! Het merk van Nederlandse bodem waar eigentijdse ontwerpen hand in hand gaan met kwaliteit, comfort en functionaliteit. Wij hebben met zorg en aandacht een collectie samengesteld die het ouderschap ondersteunt en de baby- en kindertijd nog fijner maakt.

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Lisa, moeder van twee jongens (Julian 5 en Floris 3) en eigenaar van Kidslabel. De afgelopen jaren heb ik via een ander verkoopkanaal met veel plezier klanten mogen blij maken met gepersonaliseerde kraamcadeaus. Van kleine labeldoekjes tot grote kraampakketten, wij maken van ieder product iets unieks door het te voorzien van een eigen naam, foto of logo. Kwaliteit heeft hierbij altijd centraal gestaan. Niet alleen in het proces van het productaanbod samenstellen maar ook in het proces van personaliseren. Twee jaar geleden ontstond de wens om een eigen kinderlabel op de markt brengen. Een eigen lijn met baby- en kinderessentials in mooie naturel tinten en eigentijdse ontwerpen. 

HET TEAM EN ONZE MISSIE

Het afgelopen jaar zijn wij hard gegroeid en inmiddels werken wij met een enthousiast team aan het ontwerp en de uitbreiding van het Kidslabel assortiment. Een betaalbare collectie die vertrouwd en vernieuwend tegelijk is. 

Samen met Roos heb ik enkele jaren geleden www.kraam-cadeau.nl opgezet en sinds vorig jaar zijn wij het avontuur van Kidslabel aangegaan. Het liefst zitten we samen aan de tekentafel. Brainstormen over nieuwe producten welke Roos vervolgens uitwerkt tot unieke ontwerpen. 

Marina zorgt ervoor dat artikelen op tijd binnen komen, regelt het logistieke gedeelte en zorgt ervoor dat de bestellingen zo snel mogelijk verstuurd worden. Hierbij wordt ze ondersteund door een team van enthousiaste collega’s. Met veel zorg worden alle bestellingen door dit super team verwerkt en met liefde ingepakt.